Đurovski na klupi Belasice

Povratak u Makedoniju

Đurovski na klupi Belasice

Adnan Beganović

Nekadašnja velika zvijezda jugoslovenskog fudbala, Milko Đurovski, novi je trener makedonske Belasice, koja trenutno nastupa u 2. makedonskoj ligi.

Nakon što je svoju trenersku karijeru počeo graditi u Sloveniji gdje je vodio tamošnje prvoligaše Naftu, Dravu i Maribor, ovaj nekada sjajni napadač vratio se u svoju domovinu i preuzeo Belasicu kako bi je ponovo pokušao vratiti u vrh makedonskog fudbala.

Još uvijek nema informacija na koji vremenski period je Đurovski potpisao ugovor, a makedonski mediji prenose da je Đurovski dobio samo jedan zadatak, a to je povratak Belasice u društvo najboljih. U ovom makedonskom klubu prije odlaska u Italiju, odnosno u rimski Lazio, nastupao je i makedonski reprezentativac Goran Pandev.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.