Dušan Martinović teže povrijeđen

Hendikep za Radnik

Dušan Martinović teže povrijeđen

Jedan od najboljih fudbalera Radnika Dušan Martinović ipak je doživio težu povredu u susretu sa Vitezom.

Martinović je ovaj meč napustio u 35. minuti, a snimak učinjen magnetnom rezonancom je pokazao da su mu pukli prednji ukršteni ligamenti koljena.

S obzirom da se Martinoviću predviđa višemjesečna pauza, ovo će biti veliki hendikep za Radnik koji će na proljeće gotovo sigurno igrati u Ligi za prvaka.

Martinović je u dosadašnjem dijelu sezone postigao tri pogotka i bio je jedan od najkonstantnijih u ekipi Nebojše Miloševića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Martinović se ovom povredom pridružio Jovi Kojiću, Željku Krsmanoviću i Eldinu Fačiću na koje trener Milošević ne može računati do kraja jesenjeg dijela sezone, dok je dobra vijest za Radnik oporavak Demira Pece i Dejana Jankovića koji se vraćaju u tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi