Obradović: Nećemo nikome da prijetimo
Foto: fkradnik.ba

Radnik dočekuje Vitez

Obradović: Nećemo nikome da prijetimo

Edmir Škorić

Nogometaši Radnika sutra će ugostiti ekipu Viteza u 16. kolu Premijer lige BiH.

Najveća prijetnja po gol gostiju definitivno će biti prvi strijelac Radnika Marko Obradović.

"Podrška publike mnogo znači i ja to stalno ističem. Bijeljinska publika je uvijek objektivna, a koliko god aplauzi prijali, oni su istovremeno još veći motiv, ali i obaveza, da nastavim sa kvalitetnim radom. I sada pozivam publiku da dođe u što većem broju i da bude naš 12-ti igrač protiv Viteza. Ovo nam je poslednje kolo kod kuće u jesenjem dijelu i mi ćemo dati sve od sebe da obradujemo našu vijernu publiku", kaže za zvanični klupski portal Marko Obradović.

"Vitez je jako neugodna gostujuća ekipa sa odličnim trenerom i istim takvim kolektivom. Bolji su u gostima nego na domaćem terenu, isto kao i mi. Imaju dobrih pojedinaca i u odbrani i u napadu. Za ekipu Viteza već duže vremena sa uspjehom igraju dva bivša igrača Radnika koji su jako kvalitetni i lideri te ekipe, Marko Jevtić i Armin Kapetan. Mi poštujemo svakog našeg protivnika. Utakmica sa Metallegheom je pokazala da nema opuštanja ni protiv koga. Nećemo nikome da prijetimo, mi ćemo u igru ući maksimalno motivisano i sigurno da ćemo dati sve od sebe da bodovi ostanu u Bijeljini. Moramo biti jako oprezni i boriti se za svaku ničiju loptu ako želimo sva tri boda", poziva na oprez Radnikov najubojiti igrač.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi