5

Komentari (5)

user1676264522
Svaka ti je na mjestu Hannibal..Dzeko bio i ostace BOSNJAK ????????????????????
Hanibal
Srbin, Hrvat!!! Zasto ne moze da se napise: Dzeko Bosnjak? Zasto se ignorise jedno nacionalno ime? i krsi Ustav BiH. Bosnjaci su jedinstveni narod gdje god oni zive: Bosna, hercegovina, Srbija, Hrvatska, Sandzak itd. Nemojte hlupati s geografskim pojmovima samo za Bosnjake. Bosnjacki narod postoji preko 1000 godina i teskom borbom se izborio (poslije osporavanja i zabrana) za svoje nacionalno ime: Bosnjak.
user1599438591
@Hanibal de druze ne pisi gluposti i ne pametuj
Hanibal
Pametan covjek pametuje, a budalas luduje. Ako je nekome upitno ili nepoznato poznavanje postojanja jedne temeljne nacije BiH, onda mu preporucujem da prelista koju stranicu iz historije BiH. Da nam se ne bi dogadali slucajevi kao na primjer u popisu stanovnistva iz 1991. da su Bosnjaci bili razapeti na 23 nacionalne ili vjerske odrednice. Nase komsije nisu imali taj luksuz. Da nije tako bilo kako je bilo bilo bi Bosnjaka 1991. preko 50% u BiH.
Ledar
Upravo tako A mislim da je vrijeme da novinari pocnu pisati gramaticki ispravne pojmove. Tadic je srbijanac,on dolazi iz Srbije. Lingvisticki ga je neispravno nazvat srbinom. Svi stanovnici Srbije su srbijanci. SAMU politika je da ih se zovu Srbinda bi se mogli i oni preko granice mogli zvati Srbi i da politika "Svi Srbi u jednoj zemlji " moze da se sprovodi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti