25

Komentari (25)

Malmi_Suomi
@Mitjo pišam i tebe i bakira smrada bradatog.
DA , i smrdljivi Rusi i Ukrajinci su dolazili na BH ratište + Grci eno im blizu Sarajeva groblja koliko ih je " UBIJENO OD STRANE SAMO JEDNE LEGALNE ARMIJE A TO JE Armija Republike Bosne i Hercegovine ". Da smradove Ruske, Grčke i Ukrajinske nisu njihovi htjeli tijela i sahranili gofna blizu Sarajeva"
A Ko će se to " opasati" pa raznijeti nekog?
Možeš paša jedino ti.
Ja svoju zemlju samo sam branio i branit ću opet ja i mnogi drugi bosanci i hercegovci nemaju pretenzije za NIČIJU ZEMLJU kao navedeni ja još Srbijanci iz Srbije .
Pihhhh
Mitjo
@nestofino Sta ti mislis da su oni ratovali sto vole srbe. Pa mislis da nema bosanaca u ukrajini u ratu. Pa svi idu za parama. Da su muslimani imali pare u proslom ratu i oni bi platili. Ja sam za nezavisnu državu, ali od toga nema ništa ne moze nista na silu. Vidis sta je bilo sa kosovom, vidis sta je sa ukrajinom, sta je sa spanijom u velikoj britaniji, sve je to na iglama. Dabogda da se svi sloze da bude normalno, ali ništa od toga.
Śmeker007
Pa evo ja sam Bošnjak/Musliman, i opet se ne solidarišem s Ukr, jesam li i ja genocidaš? Ne pisite gluposti, ako cemo solidarnost onda sa svakom drzavom, a ne samo sa UKR, meni je ovaj svijet bolestan zaista..! Gdje je ovakav HYPE bio kada se ubijala djeca u Palestini, rat u Iraku i Siriji itd itd Ispade da su Ameri veoma dobri, a Rusi kao ****a od jednom ma dajjj.. Ameri, Izrael, Francuska, Britanija, Rusija...
Malmi_Suomi
Hahahaha bravo i za tebe @Śmeker007 -u 100%

Pa gdje su oni Ukrajinci što su pobijeno od strane ARBiH???
Malmi_Suomi
Tadić DUŠAN NE SOLIDARIŠE SE sa ostalim kolegama na INVAZIJU ( njegove majke Rusije) RUSIJE NA UKRAJINU. Strašno od jednog sportiste a šta i očekivati od njih. Sjećam se Kežman -a br. 9 tada u SR Jugoslaviji ( nabijem ne na hašima) kada je Barbarez kao kapiten molio sudiju da prestanu TOPOVSKI UDARI na malo nešto u Beogradu da bi KEŽMAN " SMUTAO SUDIJU tako da se utakmica nastavila mi izgubili a desetine naših BH navijača ostalo bez prstiju na rukama. Bravo Dušane Tadiću SRAM TE BILO!!!
HamzaVojvoda
Tebi sine ni 100 fajzera ne bi dovoljno bilo. Sve nepovezano nekad veliko nekad malo slovo pa stavi u zagradu nesto pa opet ponovi to posle zagrade. Idi lijeci se sovinisto jedan blentavi degeneriku izmetu jedan
Mackintosh
Ne podmeci Malmi. Bez prsta je ostala samo jedna budala iz mog Travnika koja je na pocetku rata pobjegla na Zapad iz grada. Dijete dezertera. Otislo da ispaljuje rakete pa ga u tok performansa klepila doletjela stolica i po ruci i po raketi i to je raznijelo prst. Mi u Travniku bar znamo ko je ko i ko je gdje kad bio. Poz
Malmi_Suomi
@Mackintosh bravo paša bravooooooooo
Malmi_Suomi
Hamza XEBEM TI MATER. SKINI MI SE SA KOMENTARA UBLEHO
Mitjo
Moram ti još jednom naglasiti da osim sto znas vređati pojma nemaš ni o čemu drugom. Moras pročitati tekst ne samo naslov. Naslov služi samo da napali takve kao ti. Nosio je traku kad je trebalo, podržao i ok. Sta sad treba i na trening da je nosi.
Malmi_Suomi
@Mitjo yebem i tebi mater zato što sam sebi lajk " opališ".
Jeli sada ok?
Eeeee spodobo naučiš se na ovom portalu psovati jer ako ne psuješ onda te drugi qaraju kako hoće. Kontaš? Me ne kontaš ti čim sam sebi lajk opališ -:))))
Mitjo
@Malmi_Suomi Nisam znao da se može karati preko komentara. Bitno je da si shvatio srž da treba pročitati tekst. Drago mi je zbog tebe da bar negdje možeš da izlijecis svoje frustracije. Nastavi da karas preko portala kad ti uživo ne ide ;)
Malmi_Suomi
Malmi_Suomi
@Mitjo koja si ti budala i kako se ložiš na sve što napišem?
Fakat si levat pravi.
Ti fakat misliš da ja sve što napišem mislim tako???
Eeeee @Mitjo ŠIPTARU MOJ ti trebaš još da učiš od nas možda 6 7-orice koji nekada ozbiljno pišemo a nekada DVOSMISLENO napišemo gdje tvoj ŠIPTARSKI mozak ne može da svari to. Bok usta*o ŠIPTARSKA Hahahahahaba
Malmi_Suomi
@Mitjo pozdravio te sabahilde Čović i rekao ti je da se držiš " sporazuma" iz Karađorđeva, Tuđman ( krivousti ) i Milošević - psihopata!
A od tog svega tebe Čović gura da pišeš kako BiH ne može da bude država.
Reći će ti Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine gospodin ŽELJKO KOMŠIĆ!!! Sve što ne znaš i mi je ti jasno obrati se ŽELJKI.
Lijep pozdrav
Mitjo
@Malmi_Suomi misliš na zeljkicu komsica onog što je isti kao fosil tomica nikolić. Nisam te dozivljavao kao nekog ko se loži na takve tipove. Kako misliš Čović gura da BiH ne može biti država, kad je BiH država. Sad do kad će biti sa ovim granicama ne znam. Otkad je svijeta i vijeka ova zemlja mjenja granice, pa ne vjerujem da nece i ubuduce. Lično ne bi volio jer nikad nije prošlo bez žrtava. Pogrešno si me procjenio ja sam ti od onih kojima je jedan rat za života dovoljan. Sta ce glavonje raditi ne zanima me, znam samo da ce raditi bez mene.
Joka
Sta ocekivat od genocidasa.
Vagabundo88
Jos malo pa ces za to da ides na robiju, do tad samo ti pisi i laj. Sto se tce smradsmrad.ba portala, budite ljudi pa prenesite kompletnu izjavu trenera a ne da secete reci kako vama odgovara. Rekao je "Sami ste odgovorili, nosio je traku ne prethodnoj utakmici i NIJE U OBAVEZI DA NOSI NA SVAKOJ".
Neso
Hehehe Čuj na robiju... Ko će ga poslati na robiju onaj tvoj krmak iz Laktaša? E jadniče, jadni u kakvim lažima i zabludama ti živiš.
DamirT
@Vagabundo88 dodo jesi to ti?Cuj na robiju sto je rekao istinu,pa zar nisu nastali na genocidu?Naravno da jesu,to sto vi srbi ser.ete da je u BiH bio GRADJANSKI rat to je vas problem
Mitjo
Genocidas Tadić i srpski narod? Pa zamisli da svakog muslimana smatraju teroristom jer se samo oni raznose po bijelom svijetu. Samo se vi trujte medjusobno zato vam vjera i služi.
Malmi_Suomi
@Mitjo yedeš ****a sine znaš?
Yebo te tadić i kapitenska traka i yebem i ruse i ukrajine jer su i jedni i drugi dolazili na BH ratište " navodno ARBiH " tj oni su podrazumijevali da su to muslimani pa se borili protiv njih.
Odlično znam da su Ukrajinci bili " odlični snajperisti " ali na žalost nisu se vratili kući hehehe
Geneve
Ne rise smrdoslavac genocidni, za šta vama vjera sluzi.
Geneve
Mi dolazimo u taj zaostali dio BiH samo kad vas treba nahraniti, da ne bi pobudalili, kakva robija genocidni stvore.
Mitjo
@Malmi_Suomi Nema tebi pomoci. Žali se Bakiru sto te grije na gas onih što su te gadjali snajperom i hrane hl****m istih. Jbg sta da ti kazem opasi se i ti bombom i raznesi u Moskvi, Ukrajini, Srbiji tvoj jedan život na 100 genocidasa nije nista.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.