Mbappe traži, Galtier ispunjava: Fudbaler na "ić' postaje novo spektakularno pojačanje PSG-a?

Tuttosport izvještava

Mbappe traži, Galtier ispunjava: Fudbaler na "ić' postaje novo spektakularno pojačanje PSG-a?

A. Čaušević

PSG je već sada jedan od najboljih timova današnjice, ali to ne umanjuje ambicije bogatog prvaka Francuske. 

Prije nekoliko dana Kylian Mbappe se požalio kako ima drugačiju ulogu u reprezentaciji Francuske nego što je to slučaj u PSG, tačnije ima mnogo više slobode.

Francuski superstar se požalio da PSG-u treba centralni napadač koji bi Mbappeu omogućio dodatni prostor kao što to rade Karim Benzema ili Olivier Giroud u Francuskoj.

Ubrzo nakon toga je i trener Cristophe Galtier priznao nešto slično pa je odlučio da potraži napadača svjetske klase. Tuttosport piše da je izbor pao na Dušana Vlahovića.

Vlahović je skoncentrisan na Juventus, ali kako se nalazi u blagoj krizi Parižani će zakucati na vrata torinskog kluba i tražiti reprezentativca Srbije.

Juventus je Beograđanina zimus platio 75 miliona eura plus 15 miliona bonusa i ne želi ga se odreći tek tako jer je plan na njemu graditi tim za budućnost.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ch8Lhk3Kzys/?hl=en[/instagram]

Dakle, da bi doveli na Park prinčeva prvaci Francuske će morati poslati nemoralnu ponudu koja ne smije biti manja od 100 miliona eura.

Vlahović je odigrao dvije odlične utakmice u dresu reprezentacije Srbije protiv Švedske i Norveške te najavio povratak u golgetersku formu u čemu se nadaju u Juventusu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ipak, generalni dojam je da 22-godišnjaku ne odgovara i stil igre kojeg preferira Massimiliano Allegri pošto dobija jako malo upotrebljivih lopti.

Srbijanski napadač je u dosadašnjem dijelu sezone na osam utakmica zabio četiri gola što je pristojan dojam, ali kako navijači torinske dame tamo i svi u klubu očekuju mnogo više od njega.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Edin Merlin
Oće al u kurcu ..!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi