Dutt: Morat ćemo pobijediti novac

Dutt: Morat ćemo pobijediti novac

Trener Bayer Leverkusena, Robin Dutt, osvrnuo se na sutrašnju utakmicu Lige prvaka, protiv Chelseaja, te je pohvalio Andre-Villasa Boasa.

"On je veoma poštovan trener, sa velikom reputacijom. Sa Chelseajem radi fantastičan posao", pohvalio je Robin Dutt svog sutrašnjeg protivnika, te dodao:

"Financijsko stanje u Engleskoj je mnogo bolje nego u Njemačkoj. Schalke je napravio veliki uspjeh prošle godine, jer se plasirao u polufinale Lige prvaka. Mi ćemo sutra igrati protiv ekipe iz snova i moraćemo pobijediti novac."

Leverkusen će sutra na svojoj BayAreni dočekati londonski Chelsea. Obje ekipe se nalaze u dosta dobroj poziciji, a Chelsea zauzima prvo mjesto u grupi E, sa dva boda više od Apotekara. 

Domaći sastav će imati puno problema sa ozljedama, a neće nastupiti Renato Augusto, Michael Ortega, Hano Balitsch, Karim Bellarabi, te Tranquillo Barneta. Villas-Boas neće moći računati samo na Michaela Essiena.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.