Duvnjak: Devastirani smo, ali večeras ćemo izginuti

Hrvatski rukometaš pred susret sa Slovenijom

Duvnjak: Devastirani smo, ali večeras ćemo izginuti

D. Vejo

Svjetsko rukometno prvenstvo u Francuskoj definitivno opravdava očekivanja, tako što iz dana u dan donosi sve uzbudljivije mečeve.

Tako je bilo i sinoć u polufinalnom susretu između Norveške i Hrvatske. Nakon velike borbe, više koncentracije imali su Norvežani koji su poslije produžetka stigli do trijumfa od 28:25, čime su se plasirali u finale protiv domaćina Francuske.

Zlatko Horvat koji je do sada blistao u dresu Kauboja, sinoć nije imao sreće. Imao je priliku sa penala da zada posljednji udarac i tako Norvežane ostavi u borbi za bronzu, ali se isprsio golman Bergerud koji je sinoć sjajno branio svoj gol.

Iako je iza kockastih neprespavana noć, oni i dalje vjeruju u sebe i svoju igru.

"Devastirani smo. Ne možemo hodati i jako smo razočarani. Nismo ništa spavali, ali jedno znamo, a to je da ćemo večeras izginuti za bronzu", kazao je hrvatski rukometaš, Domagoj Duvnjak.

Utakmica između Hrvatske i Slovenije na rasporedu je večeras od 20.45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi