Duvnjak: Grupa je teška, nadam se polufinalu
Foto: epa.eu

Srednji bek Hrvatske

Duvnjak: Grupa je teška, nadam se polufinalu

Rukometna reprezentacija Hrvatske, koja će na narednom Svjetskom prvenstvu igrati u grupi upravo sa našom selekcijom, započela je drugu fazu priprema u kojoj joj se priključio i ponajbolji igrač Domagoj Duvnjak.

Dolaskom Duvnjaka ekipa Slavka Goluže je kompletirana, s srednji bek popularnih Kauboja prokomentarisao je grupu B u kojoj će pored Hrvatske i naše reprezentacije igrati još Iran, Tunis, Austrija i Makedonija.

"Grupa je je stvarno jako nezgodna, možda nije atraktivna, ali nezgodna jeste. Ići ćemo iz utakmice u utakmicu, nema lakog protivnika, ali ja se nadam da će to dobro izgledati. Tu nema lakog protivnika, bit će teško, ali se nadam da ćemo biti prvi u grupi. To bi stvarno bilo lijepo i bilo bi mnogo lakše da s prvog mjesta odemo u osminu finala. Cilj je biti među prvih sedam, osam koliko ih ide u Rio, to nam je primarni cilj, a poslije ćemo vidjeti. Nadam se da ćemo doći do polufinala", rekao j Duvnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.