Duvnjak: Ne smijemo sada stati

Hrvatska večeras protiv Danske

Duvnjak: Ne smijemo sada stati

Edmir Škorić

Jedan od ponajbljih igrača hrvatske rukometne reprezentacije, pa i Svjetskog prvenstva u Španiji, Domagoj Duvnjak, upozorava na Dance.

akon spektakularne pobjede nad Francuzima, Hrvate večeras čeka težak polufinalni meč sa Dancima.  Iako se Duvnjaka smatra nasljednikom Ivana Balića, prepisuju mu se zasluge za pobjede, on je skroman i smatra da je cijela momčad zaslužna za to.

 

"Moje zasluge nisu ništa veće nego one mojih suigrača. Ne bih pričao o pojedinačnim potezima i onome što je svaki od nas napravio. Alilović je bio odličan, bili su odlični svi koji su bili na terenu, rukomet je kolektivni sport...", kazao je Duvnjak, dodavši:

 

"Preumoran sam, sigurno su svi dečki na rubu. No, ostalo je u nama još dosta “goriva”, jer još dosta posla treba obaviti. Pred nama je Danska, vrlo neugodan suparnik. Ne smijemo stati... I Danci su velika momčad, jadnako opasna i jednako željna pobjede. Možda su sada i bolji nego Francuska. To znači da ne smijemo previše slaviti...".

 

 

 

 

 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije