Dva gola Zeca za drugo mjesto Šibenika

HNL, 9. kolo

Dva gola Zeca za drugo mjesto Šibenika

Edmir Škorić

Bosanskohercegovački mladi reprezentativac Ermin Zec golovima u 45. i 82. minuti presudio je Zagrebu, a Šibenik doveo na drugo mjesto HNL-a.

Deveto kolo hrvatskog šampionata otvoreno je večerašnjom utakmicom Zagreba i Šibenika za koji nastupa naš mladi reprezentativac Ermin Zec. Pjesnici, koje je sa klupe ovaj put predvodio Igor Štimac, doživjeli su novi poraz i definitivno su glavni kandidat za napuštanje najvišeg stepena hrvatskog fudbala.

Na Kranjčevićevoj Šibenik je slavio golovima Ermina Zeca, koji je pogodio najprije u posljednjim minutama prvog dijela, a potom i u 82. minuti. Pomalo začuđujući podatak, Zagrebu je ovo deveti poraz iz isto toliko odigranih susreta. S druge strane, Šibenčani su došli do pete pobjede koja ih je sada popela na drugo mjesto HNL-a, odmah iza vodećeg zagrebačkog  Dinama.

Zec sa ova dva gola ima ukupno pet postignutih golova, te je na četvrtom mjestu najboljih strijelaca u Hrvatskoj. Na listi vode Morales (9) i Mandžukić (6), a isti broj golova ima i naš internacionalac Asim Šehić koji nastupa za Istru 1961 iz Pule.

HNL, 9. kolo:

NK Zagreb - Šibenik 0:2 /Ermin Zec 45',82'/

Poredak:
1. Dinamo Zagreb 22
2. Šibenik 18 (+1)
3. Cibalia 16
4. Karlovac 15
5. Osijek 14
6. Međimurje 13
7. Rijeka 11
8. Hajduk 11
9. Varteks 11
10. Slaven Belupo 11
11. Lokomotiva 10
12. Zadar 10
13. Inter Zap. 8
14. Istra 1961  8
15. Croatia Sesvete 3
16. Zagreb 0 (+1)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.