5

Komentari (5)

Matic
Kakav mostarski duel kad je samo Zrinjski iz Mostara? Vrapcici mrs nazad u federalku!
mostarac
Jest vala kakva gradski derbi Velez Mostar -zrinjski medjunozje ...Prvi put smo vas ugasili od 1945-1992 sad kad vas ugasimo to ce biti zauvijek !!!
Matic
Vi NAS ugasili? Zelju nisu ugasili ni mnogo veci mangupi i sile pa nas nece ugasiti seljacici iz nekakvih vrapcica. A Zrinjski je za vas svemirski brod. I njih ste vi ugasili tako sto ste odtavili i klub i stadion i grad i pobjegli u tu vasu vuko****nu. Mrs stoko seljacka!
vence
mostarac
A mrs nazad u Focu cobane jedan da ti ne bi rata Sarajevo bi samo na razglednici gledao...Mi se za svoj klub i grad izborismo a ti zaboravi na Focu ha si zagazio na asfalt...Ima ona starinska kaze coban poput tebe kad nogom zagaci na asfalt to ti isto ko da nesto zaljepis neraskidivo ne moze ga se odljepit od asfalta ni granatama..Mars bagro nazad u vuko..... odakle se skotrlja do Sarajeva !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti