Dva mjeseca iščekivanja za Zlatana
Foto: EPA

Iz PSG-a potvrdili

Dva mjeseca iščekivanja za Zlatana

Midhat Šljivak

Nasser Al-Khelaifi, predsjednik PSG-a, otkrio je kako će se sudbina Zlatana Ibrahimovića znati u februaru.

Zlatan je za tri godine u Parizu porušio sve moguće rekorde. Ugovor mu istječe na kraju ove sezone, a sve su glasnije špekulacije o njegovom odlasku.

Rukovodstvo PSG-a će obaviti razgovore sa Zlatanom, a njegova sudbina će biti poznata u februaru, tvrdi predsjednik kluba Nasser Al-Khelaifi.

"Imam veliko poštovanje prema Ibrahimoviću. Nikad nećemo zaboraviti sve što je napravio za PSG. Navijači će ga se uvijek sjećati i on voli ovaj klub. Uvijek je motivisan i uvijek daje sve od sebe. O njegovoj budućnosti ćemo znati sve u februaru. Razgovaraćemo s njim i onda ćemo znati sve", rekao je Al-Khelaifi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Interes za Ibrahimovića je ogroman. Iako ima 34 godine, Ibra je jedan od najpoželjnijih napadača, a najverovatnije je da će karijeru nastaviti u Engleskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.