Dva remija u Primeri

Dva remija u Primeri

Midhat Šljivak

Prva dva susreta 25. kola španske Primere vidjeli smo dva remija identičnim rezultatom 1:1.

Betis je u Seviili dočekao ekipu Getafea, a gosti su na kraju otišli kućei sa jednim bodom. Nakon prvog poluvremena koje je završilo bez golova u nastavku su pala dva, po jedan na obje strane. Betis je poeveo golom Moline u 51. minuti susreta, da bi na 1:1 izjednačio igrač domaćih Dorado ćetiri minute kasnije, što će se na kraju ispostaviti kao konačan rezultat utakmice. 

 

Identičan rezultat desio se na utakmici Racing Santander-Sporting Gijon. Gosti su do prednosti došli u finišu prvog poluvremena nakon što je mrežu Racinga pogodio David Barral. Ipak, u nastavku susreta domaći stižu do boda. Christian Stuani je sa bijele tačke u 74. minuti postavio konačan rezultat utakmice od 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti