Dva remija u turskoj Superligi

Dva remija u turskoj Superligi

Midhat Šljivak

Večeras su odigrana posljednja dva susreta 18. kola turske Superlige, a u oba susreta pobjednika nije bilo, te su okončana identičnim rezultatima 1:1.

Akhisar je dočekao ekipu Esiksehirspora, a iako su domaći imali vodstvo do finiša susreta na kraju je susret završen rezultatom 1:1 Domaći su do vodstva stigli nakon samo šest minuta igre, kada je mrežu gostujućeg golmana Boffina pogodio Kenan Ozer.

Izjednačenje gostima stiglo je u 88. minuti kada je autogolom Demirok psotavio konačnih 1:1.

Isti rezultat je bio na susretu Orduspora i Mersina. Gosti su u 42. minuti preko Ozokwoa, da bi Ordusporu bod donio Cinaz golom u 87. minuti susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.