5

Komentari (5)

ratip irats
Ne kontam sta Pitari imaju sa ovim!? Uostalom, i Sirokom i Sarajevu odgovara da zeljo osvoji kup. Zeljinim ulaskom u finale, prakticno su oba kluba jednom nogom u Evropi...
Chwilla
Pitarska posla! Ali fakat ne mogu da vjerujem dokle vi idete!
hahahaha
Hahahaha pa sta vi objavljujete slika br. 2. je poslije upucivanja lopte a ne prilikom upucivanja, trebali ste i trecu sliku sa foruma objaviti koju niste iz vama poznatih razloga, gdje se tacno vidi da je Zakaric u liniji sa zadnjim igracem odbrane slobode, nikakvih nedoumica ovdje nema, niti ofsajda ...
Mirsad
Gornja fotografija je puno bliža stvarnoj poziciji igrača na terenu, ali mislim da ako nema pravog ugla, da se može vidjeti gdje se igrači tačno nalaze u momentu upućivanja lopte, onda doista nije ni trebalo postavljati fotografije sa nagađanjem. One će izazvati samo kontraverze. Sa druge strane, to nije ni bitno, jer su ostali golovi bez imalo sumnje, tako da ovaj nije uticao na konačan ishod meča.
Chwilla
Pogledaj koliko je vec odaljena lopta od noge kad je frame zamrznut! Ja ne mogu da vjerujem da vi ovo objavljujete al fakat!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.