Dvije sedmice pauze za Rensinga

Peh golmana Jarčeva

Dvije sedmice pauze za Rensinga

Michael Rensing,prvi golman Kölna, pauziraće zbog porvijede dvije sedmice i neizvjesno je da li će braniti u prvom kolu Bundeslige.

Bivši golman Bayerna se povrijedio u prijateljskom meču protiv Arsenala koji je njegov tim izgubio sa 2:1. U pitanju je kontuzija koljena i istegnuće na ljevom medijalnom kolateralnom ligamentu, a sve se dogodilo već u 16. minutu utakmice. Prve prognoze su da će biti spreman za 14 dana, ali to ne garantuje da će braniti u prvom kolu kad Köln dočekuje Wolfsburg.

Izvjesno je da će trener Stale Solbakken naredne sedmice na gostovanju u Kupu protiv SC Wiedenbrück 2000. ukazati povjerenje Hrvatu Miri Varvodiću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.