Dvojac iz Krupe odlazi u francuski Dijon?

Kontakti već uspostavljeni

Dvojac iz Krupe odlazi u francuski Dijon?

Samir Mlaćo

Sjajna polusezona je iza nogometaša Krupe.

Četvrto mjesto te veoma dobre igre kako pojedinaca, tako i kolektiva, donijela je veoma veliko zanimanje menadžera za pojedine fudbalere ovog tima.

Kako SportSport.ba saznaje,  najbliži odlasku su dvojica prvotimaca Elvir Koljić (21) i Ajdin Redžić (19). Koljić je prvi strijelac Krupe sa osam pogodaka, te četvrti golgeter Premijer lige naše zemlje, dok je Redžić mladi reprezentativac naše zemlje, te je jedan od najboljih mladih igrača u ligi.

Koljić i Redžić se povezuju sa francuskim prvoligašem Dijonom, te su nam potvrdili da su kontakti  sa ovim klubom uspostavljeni i da su pregovori u toku. Dijon je trenutno 15-plasirani tim Lige 1, a ovaj eventualni transfer značio bi veliku stvar za Krupu, ali i cjelokupni bh. nogomet.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi