Dvojac iz Mallorce na meti Celtica

Dvojac iz Mallorce na meti Celtica

Edmir Škorić

Škotski Celtic je ponovo pokazao interes za Mallorcinog braniča Ivana Ramisa, a također su spremni dovesti i njegvog kluspkog kolegu Alhassane Keitu.

Već u januarskom prelaznom roku je Celtic bio nadomak dovođenja Ivana Ramisa, no taj tansfer nije bio realizovan, pa Škoti pred početak naredne sezone žele nadoknaditi izgubljeno.

Mallorca je prošle sezone završila na visokom petom mjestu i izborili su plasman u Europa ligu, no financijska situacija u klubu nije baš najbolja, pa će stoga do početka naredne sezone morati prodati neke svoje igrače.

U Celticu se nadaju da će za 3 miliona funti angažovati par iz Mallorce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.