15

Komentari (15)

Pala
Pa svi manje vise stizu autobusom koji ste vi glupani nece avionom united ic na gostovanje kod sitija ako su 2 tima u istom gradu.
Manijak87
E, izvini profesore, nisam te prepoznao :) Valjda ti je jasno da Eibar i Barcelona nisu u istom gradu? Razmak otprilike 620 kilometara. Brat bratu, to je oko 6 sati voznje autobusom. Mislis da nije bolja opcija letom od Barcelone do Bilbaoa za 1,5 sat, te jos jedan sat do Eibara :) Al' hej, mi smo glupani :)
Pala
Ti i jesi glupan ako nisi cito nered je na ulicama barcelone zbog nekih politicara a aerodrom je zatvoren pa je bolje i autobuom kao sto ti kazes 6 sati kao poznavalac auto ceste i puteva a avionom je max 30 mim tih tvojih 620 km da prede. Al hajde valjda si ti izmislio avione i napravio 1 ceste na svijetu pa znas bolje !!
Manijak87
@Pala: Poradi ti malo na pravopisu jarane. Pa cemo onda o infrastrukturi i fudbalu. Pored toga, kad vec hoces da ispadnes pametan, 1,5 sat je potrebno od check-ina do check-out, ukljucujuci i let. Ha ja. Haj' sad razligu.
Pala
Glup si ti. Sad razligu kapetane emiratesa nisam vas prepoznao. Balvce obicni !!!
Manijak87
@Pala: Svojim vrijedjanjem samo dokazujes da si inferioran kad je u pitanju diskusija. Plitak kao potok, ogranicen kao balkon, itd. Jednom rijecju, sirovina.
Pala
Suti glupane. Pises nekom da te vrijeda a i ti sam vrijedas sa balkonom. Al da ti kazem jednom za sva vremena. Glup si ko KONJ ruzan ko MAGARAC jednom rijecu zivotinja. Kapetane emiratesa na check in-u!! I kako sam kazes razligu uzivaj u vikendu valja u ponedeljak u skolu mozda naucis i upitnik i uzvicnik ? !
Manijak87
@Pala: Hahaha, kakva seljačina. O kakvom uzvičniku i upitniku pričaš, majmune? Vrijeđam te, naravno. Jer si prvi počeo, p. ti materina nenormalna.
Pala
Suti supcino od djeteta. Mamu ti j*bem u s*pak razvaljeni kroz nju vise proslo neg kroz koridor.
teddy sheringham
Hahaha... Kakve vi gluposti pišete.
Manijak87
Manijak87
Hajde, razumijem Piquea, ali ne kontam Dembelea. Lik Francuz. Mogao je onda komotno i Rakitić odbiti trenirati.
Manijak87
Ko bi rekao da će nas na ovom portalu učiti novim riječima :) E jesmo sila u p.m.
epa
Ma ovaj balavac samo korsiti priliku da ne trenerira kako bih mogao igrati igrice na PS sutra nece trenirati zbog protesta protiv amazonskih suma..
K79
lik koristi svaku priliku samo da ne trenira Haha haha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.