Dvojica nogometaša na probi u HŠK Zrinjski

Da li će dobiti ugovor od Mostaraca?

Dvojica nogometaša na probi u HŠK Zrinjski

Mostarski premijerligaš HŠK Zrinjski obavio je prvi dio priprema na Kupresu gdje je nakon skoro 4 mjeseca odigrao prvu natjecateljsku utakmicu, a protivnik Plemićima bila je Krupa. 

U Tomislavgradu Plemići su slavili rezultatom 1:0, strijelac za pobjedu bio je novopridošli Dragan Lovrić.

U sastavu Zrinjskog mogla su se primijetiti i dva nova nogometaša. Riječ je o Peri Džidiću i Robertu Ćosiću.

Džidić je karijeru počeo upravo u Zrinjskom, a s 15 godina je otišao u Dinamo. Put ga je dalje vodio u Rudeš, te u Neretvanac. Roberto Ćosić dolazi iz Neretve Metković. Riječ je o napadaču koji se istakao igrama za juniore NK Široki Brijeg, odakle je otišao u Slogu, pa u Neretvu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pero i Roberto su obukli dres Plemića na utakmici protiv Krupe i kako saznajemo, ovaj dvojac nalazi se na probi u Zrinjskom, a hoće li svojim nastupima i izvedbama na treninzima uspjeti izboriti ugovor s mostarskim timom vidjet ćemo u nadolazećim danima.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Nazalost Velez dobiva pare od HDZ-a preko Hercegovina lijeka koji 'prolazi' zadnjih pet godina na natjecaju za bolnicu i HP investinga kojem se namjestaju tenderi kako bi dobili sve građevinske radnje u Mostaru i šire a 100 m ceste prave godinu dana
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi