Dvojica Pandža u Hajduku?
Pandža na meti Hajduka, ali i drugih klubova

Moguć ljetni transfer

Dvojica Pandža u Hajduku?

Prema izvorima iz Dalmacije, mladi napadač Sarajeva Dalibor Pandža, na meti je Hajduka. Za 18-godišnjeg igrača sa Koševa zanima se i sportski  direktor Splićana, Iko Buljan.

Radi se o jednom od najtalentovanijih mladih igrača u BiH Premijer ligi, a najveća odlika je brzina.
Prema pisanju portala Dalmacianews Hajduk bi u svom sastavu mogao imati dvojicu Pandža, Borisa i Dalibora.

Mladi reprezentativac BiH je profesionalni ugovor sa FK Sarajevo potpisao u januaru 2009. godine, a prije toga je bio najbolji juniorski strijelac.

Pojedini mediji idu daleko pa ga zovu novi Edin Džeko zbog dobrih igara i golova.

Mladog napadača su već gledali OFK Beograd, Partizan, Bochum i Hamburger i s obzirom na tešku finansijsku situaciju u Sarajevu nije nemoguće da promijeni sredinu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.