8

Komentari (8)

Usamljeni Hashishar
Danas dvostruko slavlje u Konjicu!!!! Svi na ulicama i staro i mlado i muško i žensko. Okrenulo se koje janje i pile. Piva, alkohol i droga na sve stane! O ovom danu će nane pričati svojim unucima i unukama za 50 godina.
Taceoni
Eeeee tako igman osta u ligi cccccccc
mbape
mislim da nije do stadiona, uslov je omladinska liga, a oni nemaju omladince
Terminator
Čestitke za Klis.Nije mi jasno zašto nisu prijavili stadion u Konjicu.Metalege je tako radio .
velez mo
ETO OLIMPIKU I IDUCE SEZONE SIGURNIH 6 BODOVA,A I PIJUNA AKO ZASKRIPI ZA PRLJAVE RADNJE,MI SMO PRVA EKIPA KOJA JE CASNO I POSTENO UNATOC SVIM PRITISCIMA USLA U PREMIER LIGU,ISKRENO IDUCE GODINE VIDIM TOSK TESANJ KAO GLAVNOG FAVORITA ZA ULAZAK U PREMIER LIGU,UZ NEKOLIKA CILJANA POJACANJA MOGU DOSTA,JAKO DOBRA EKIPA
velez mo
OVO MISLIM ZA IGMAN,KLISU CESTITKE ZA TITULU,NAZALOST STO NEMAJU USLOVE ZA FEDERALNU
Jordan
Prvak ne ulazi u 1.ligu...ccc...pa koji k se takmicite
Syr
Da budu prvi :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.