Dybala: Ne vidim izrazitog favorita u borbi za trofej
Foto: EPA

Napadač Juventusa sretan nakon eliminacije Barce

Dybala: Ne vidim izrazitog favorita u borbi za trofej

D. Rakanović

Napadač Juventusa Paulo Dybala je rekao da ne vidi izrazitog favorita u borbi za trofej Lige prvaka sada kada je španski klub kojeg se najviše bojao eliminisan.

"Kada smo gledali žrijeb četvrtfinala, složili smo se svi da želimo svaku ekipu osim Barcelone. Sada ne vidim izrazitog favorita u borbi za trofej Lige prvaka. Mislim da sve četiri ekipe imaju podjednake šanse da stignu do kraja. Vidjećemo koga ćemo dobiti u polufinalu", rekao je Dybala.

Juventus je protiv Barcelone na Camp Nou odigrao bez golova i pobjeda iz prve utakmice u Torinu od 3:0 bila je više nego dovoljna za plasman italijanske ekipe u polufinale Lige prvaka. 

"Ne izgubiti meč od tima kakav je Barselone nije ni malo jednostavan zadatak. Zadovoljni smo našom igrom na teškom gostovanju. Veoma smo sretni sa ovim uspjehom protiv ovako odlične ekipe. Uzimajući u obzir sve prethodne utakmice, uključujući i PSG, znali smo da moramo biti čvrsti kako bismo eliminisali Barcelonu", rekao je Dybala.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti