Džafić briljira u Češkoj

Džafić briljira u Češkoj

Nekadašnji fudbaler Bosne iz Visokog, Adnan Džafić odlično se snašao u svom novom klubu u Češkoj.

Ovaj fudbaler briljira na pripremama svog novog kluba, Zenita iz Časlava. U nedavnoj utakmici, koju je Zenit riješio u svoju korist i to protiv domaćeg Pribrama, Džafić je bio igrač odluke. On je u 39. minuti susreta u padu glavom pogodio rašlje gola domaćina za 1:0, što je na kraju bio i konačan rezultat meča.

"Dobro sam se snašao u novoj sredini. Posebno mi je drago što su me krenuli golovi. Ovo mi je bio već četvrti na ovim pripremama. Nadam se da će ih biti još, sigurno da sam u ovim utakmicama dokazao da sam veliko pojačanje. Ako ovako nastavim sigurno se neću ovdje zadržati dugo, a imao bih i veliku šansu da dođem do reprezentacije", rekao  je Adnan Džafić za naš portal.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.