Džafić potpisao za Laktaše

Neće ići na pripreme u Budvu

Džafić potpisao za Laktaše

Mirza Džafić koji je u posljednjih nekoliko dana trenirao sa Fudbalskim klubom Laktaši danas je sa ovim bh. premijerligašem i potpisao ugovor do kraja tekuće sezone.

Džafić je, prije nego je stigao u Laktaše, igrao u Njemačkoj. Nosio je dresove Carl Zeiss Jene, Bayer Irdingena, Unterhahinga i Fiestenfeldbruka.

Kako su istakli iz Laktaša, njihovi prvotimci, ipak, neće ići na pripreme u Budvu, kako je prvobitno planirano od 1. februara. Tačnije i ostatak priprema pred početka drugog dijela šampionata Premijer lige BiH obaviće u svom gradu.

Odlazak u Crnu Goru otpao je, jer u Budvi i okolici nije bilo slobodnih terena za treniranje. Laktašani su stoga odlučili uštedjeti novac i ostati kući. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.