Novi odlazak iz FK Sarajevo: Adnan Džafić više nije igrač tima sa Koševa

Ugovor neće biti produžen

Novi odlazak iz FK Sarajevo: Adnan Džafić više nije igrač tima sa Koševa

E. Oštraković

Adnan Džafić u narednoj sezoni neće nositi dres FK Sarajevo.

Naime, ovom fudbaleru je krajem prethodne takmičarske sezone istekao ugovor sa klubom, a isti neće biti produžen.

U FK Sarajevo je Džafić stigao u junu 2022. godine, te je u dresu kluba sa Koševa odigrao ukupno 28 utakmica i postigao dva gola, te upisao dvije asistencije.

Na zvaničnom Facebook nalogu su se iz FK Sarajevo zahvalili Adnanu Džafiću.

"Adnan Džafić i FK Sarajevo neće nastaviti saradnju nakon što je fudbaleru sa krajem prethodne takmičarske sezone istekao važeći ugovor.

Oglasi

Džafa, hvala i sretno", stoji u objavi FK Sarajevo.

Vidjet ćemo gdje će karijeru nastaviti Džafić. Hoće li ostati u Premijer ligi Bosne i Hercegovine ili će otići negdje drugo, ostaje otvoreno pitanje.

Podsjetimo, FK Sarajevo je potvrdio kako je nakon isteka ugovora klub napustio i bivši bh. reprezentativac, Avdija Vršajević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Poziciju desnog beka mogao bi zatvoriti Amar Beganović koje Sarajevo kani dovesti za 100 hiljada eura iz Olimpije.

Novi igrač Sarajeva Beganović će zvanično postati do kraja sedmice, jer se očekuje da kompletan posao bude završen preko vikenda.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Bravo bas onako kako sam zamislio Cirjak Dzafic i Vrsajevic najgori igraci u Sarajevu trenutno bili. BRAVO ZA UPRAVU
4 2
Skender
Potpuno ispravna odluka. Dzafic, uz Cirjaka i Vrsajevica dobijali su sansu da se pokazu ali nisu nista pokazali. S pravom je suradnja sa njima prekinuta.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi