Džafić se vraća u Sarajevo

Na probi obnovio povredu skocnog zgloba

Džafić se vraća u Sarajevo

A. Beganović

Iako je prije nekoliko dana otputovao u Antaliju na pripreme sa kazahstanskim Tarazom, Adin Džafić će se narednih dana vratiti u Sarajevo.

Trebao je bivši kapiten mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine boraviti na pripremama sa Tarazom, no kako saznaje Sportsport.ba odradio je dva treninga sa jednim ukrajinskim prvoligašem, na čijim pripremama se nalazi i bivši igrač Zrinjskog, Toni Šunjić.

Nažalost Džafić nije mogao pokazati šta zna, jer je obnovio povredu skočnog zgloba, s kojom ima problema nakon automobilske nesreće. Džafić će sutra ili u ponedjeljak doputovati u Sarajevo.

Još jedan bivši igrač Sarajeva, Denis Čomor, nalazi se na probi u Spartak Nalchiku, a kako saznajemo tamo će boraviti do četvrtka. U tom periodu će odigrati dvije probne utakmice sa ruskim klubom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.