Džafić u češkom Zenitu

Povećava se bh. kolonija u Češkoj

Džafić u češkom Zenitu

Nakon odličnih igara u dresu Bosne iz Visokog, za napadača ovog kluba Adnana Džafića zanimanje je pokazao Zenit iz Časlava.

Ponudili su mu probu u češkom klubu, što je ovaj nogometaš znao više nego dobro iskoristiti. Na dvije odigrane utakmice tokom probe, postigao je čak šest golova. Nakon toga, čelnici Zenita su mu odmah ponudili ugovor.

"Zaista sam odigrao dobro ove dvije utakmice i pokazao da imam veliki potencijal. Svi su u klubu bili zadovoljni i odmah su mi ponudili ugovor. Tako da sam isti potpisao na 18 mjececi. Prezadovoljan sam novim klubom, koji je veoma dobro organizovan. Ovdje ću imati sve uslove da još više napredujem i ovo će biti odskočna daska u nastavku karijere", rekao je Adnan Džafić za SportSport.ba.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.