Džajić: Nisam spriječio dolazak Ćire u Crvenu zvezdu

Pohvalio igru Slobode

Džajić: Nisam spriječio dolazak Ćire u Crvenu zvezdu

Posebno poglavlje na nedavnoj utakmici Crvene zvezde i Slobode bio je susret Ćire Blaževića i Dragana Džajića. 

Jedna od Ćirinih neispunjenih želja bila je sjesti na klupu Zvezde, ali, upućeni kažu da ga je u tome, uprkos činjenici da je za Ćirom ludovao srpski politički vrh, spriječio upravo Džajić.

„Ne gledajte rezultat, Sloboda danas igra u drugoj bosanskoj ligi i ostavila je sasvim solidan dojam. Ćiro je duhom mlad, njegova želja da sjedi na klupi je neuništiva, fizički dobro izgleda, bio je odličan trener, drago mi je da sam ga vidio,“ prokomentarisao je za zagrebačke Sportske novosti Dragan Džajić, te dodao:

„Dugo poznam Ćiru, i jednom je zaista bio kandidat za trenera Crvene zvezde. Ne znam zašto nije došao, ja u tome nisam imao svoje prste, a ne znam ni koliko je to bilo ozbiljno. Znam da su pojedini članovi Upravnog odbora navijali za njega. Vjerujem da je htio doći kod nas.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.