Džajić: Zvezda je dio mog života

Džajić: Zvezda je dio mog života

Legendarni fudbaler i funkcioner Crvene zvezde Dragan DŽajić glasao je danas na izborima za predsjednika kluba i rekao da ni za šta na svjetu ne bi propustio priliku da pomogne crveno-bijelima.

"Došao sam da potvrdim i pokažem svoju vjernost klubu u kome sam proveo 42 godine. Bio sam učesnik svih zbivanja kroz njegovu istoriju, i ne postoji ništa što bi me spriječilo da mu pomognem. I u proteklih osam godina, bio sam prisutan na Marakani na neki drugi način. Uvijek stojim i stajaću uz Zvezdu, njoj sam pripadao sve ove godine, i pripadaću joj do kraja života", rekao je Džajić za Tanjug.

 

On je pohvalio aktuelno rukovodstvo kluba zbog načina na koji su organizovali izbore. "Drago mi je što izbori protiču u najboljem redu, i što se odvijaju u demokratskom duhu, i prvi put na ovakav način u Srbiji".

 

Izbori za predsjednika i Skupštinu Crvene zvezde počeli su u subotu, a završavajau se večeras.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti