Džakmić se priključuje Zrnanoviću u Simurqu

Na korak do realizacije transfera

Džakmić se priključuje Zrnanoviću u Simurqu

A. Beganović

Nekadašnji fudbaler Sarajeva, Muhamed Džakmić, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Azerbejdžanu, tačnije u redovima tamošnjeg ligaša Simurqa.

Azerbejdžanski Simurq najvjerovatnije će pojačati još jedan bosanskohercegovački fudbaler i to Muhamed Džakmić, koji će se tako po svemu sudeći priključiti dvojici bh. internacionalaca, Dilaveru Zrnanoviću i Mariju Božiću, koji sa dosta uspjeha brane boje trenutno drugoplasirane momčadi azerbejdžanskog prvenstva.

"Muhamed je tu sa nama i gotovo sigurno će nas pojačati", za SportSport.ba je istakao nekadašnji fudbaler bordo momčadi Dilaver Zrnanović.

Podsjetimo, nakon što mu je istekao ugovor sa južnokorejskim Gangwonom Džakmić se povezivao i sa svojim bivšim klubom Sarajevom, no po svemu sudeći od njegovog povratka na Koševo neće biti ništa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.