Salčin: Igrati za najveći klub u državi donosi veliku čast, ali i još veću odgovrnost

Kaže da je navikao na trofeje

Salčin: Igrati za najveći klub u državi donosi veliku čast, ali i još veću odgovrnost

A. Čaušević

Đani Salčin je propustio veći dio drugog dijela sezone i njegov izostanak se osjetio u ekipi FK Sarajevo. 

Salčin je u posljednjih nekoliko mečeva bio u protokolu, ali kako se još uvijek nije dovoljno oporavio od teške povrede koljena nije dobivao priliku za igru.

Bordo tim je ovu sezonu završio osvajanjem Kupa BiH, a 21-godišnji Mostarac je iskoristio priliku da se zahvali navijačima.

Uradio je to na društvenoj mreži Instagram poručivši da je navikao na osvajanje trofeja u otkako igra kako novi u najvećem klubu u državi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CPX2aU0jJh1/[/instagram]

"Od 2014. pa do danas u Sarajevu sam naviknut na trofeje. Igranje za najveći klub u državi donosi veliku čast, ali i još veću odgovornost.

Žao mi je što nisam mogao pomoći ekipi u ovoj polusezoni i dat ću sve od sebe da se što bolje spremim za narednu. Hvala svima na podršci kroz ovaj težak period za sve nas koji volimo Sarajevo", poručio je Salčin.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Đani Salčin
Đani Salčin FK Sarajevo FK Sarajevo Pozicija: MF

Statistika

7 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

Salčin je u ovoj sezoni uspio skupiti deset nastupa, a do sada u seniorskom fudbalu ima osvojena četiri trofeja u bordo dresu i to po dvije titule prvaka i dva nacionalna Kupa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bordoakapitar
Ne brini Dzani, ovoj ekipi ni Mesi ne bi pomogao jer je po naredjenju direktorice ta ekipa morala prepustiti titulu borcu, kako bi se kompenzirala korona-titula. Vi igraci ste to morali znati i prestanite nas folirati vise. Sve je izrezirano i prestanite lazne jadikovke prodavati nego recite istinu pa da krene proces tjeranja uprave i onog zla najveceg u istoriji kluba, cobanice Buljubasic
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi