Džeko blizu Manchester Citya

Engleski i francuski mediji tvrde:

Džeko blizu Manchester Citya

Manchester City nalazi se pred dovođenjem napadača Bosne i Hercegovine Edina Džeke, javili su francuski i engleski mediji!

Samo nekoliko sati nakon što je čelnik Wolfsburga Dietmar Hoeness izjavio kako ponuda za Džeku nije došla, te kako će naš reprezentativac i dalje ostati u Wolfsburgu, ugledni francuski L'Equippe objavio je informaciju kako je prebogati Manchester City potvrdio da se nalazi pred realizacijom transfera Džeke iz Wolfsburga na Eastlands.

Ovu informaciju je potvrdio i veliki broj engleskih medija. Dailymail piše kako Wolfsburg nije mogao odoliti ponudi Manchester Citya, koja navodno iznosi 42,8 miliona eura.

"Balotelli, Ibrahimović  i Džeko su tri igrača koja me interesuju. Međutim, to ne znači da će oni i pojačati Manchester City", prenosi L'Equippe izjavu trenera Građana Roberta Mancinija.

Koliko su gore nabrojane informacije tačne, ostaje nam da vidimo. Za sada nikakve službene potvrde ove vijesti iz Wolfsburga nema, ali isto tako nema ni demanta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.