Džeko će donijeti odluku do kraja sedmice

Marcel Schafer tvrdi

Džeko će donijeti odluku do kraja sedmice

O. Lekić

Saga o odlasku ili ostanku našeg reprezentativca Edina Džeke u Wolfsburgu nikako da završi, a ako je vjerovati riječima njegovog saigrača Marcela Schafera, sve će se saznati do kraja ove sedmice.

Inostrani mediji našeg reprezentativca povezuju sa brojnim evropskim klubovima, no bh. "dijamant" još uvijek je igrač Wolfsburga, a njegova saigrač Marcel Schafer tvrdi da mu je Džeko rekao da će konačnu odluku donijeti do kraja mjeseca.

"Edin mi je rekao da će odlučiti do kraja maja. Nemam pojma hoće li vijest biti dobra ili loša za navijače Wolfsburga, ali sve će se znati do kraja ovog mjeseca", rekao je za službenu inernet stranicu njemačkog fudbalskog prvenstva Marcel Schafer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti