Džeko: Drago mi je zbog Papeta i navijača

Džeko: Drago mi je zbog Papeta i navijača

Iako se protiv Gane nije uspio upisati u strijelce, Edin Džeko je bio među najboljim igračima Bosne i Hercegovine na terenu.

Najbolji strijelac Zmajeva iz proteklih kvalifikacija bio je stalna prijetnja golu protivnika, a nakon susreta bio je zadovoljan i optimističan.

"Startali smo pobjedom, a nadam se da je ovo bila samo prva u nizu. Drago mi je što smo zabilježili pobjedu zbog selektora i navijača koji su nas došli bodriti po ovako hladom vremenu", kazao je naš napadač.

"Utakmica je bila teška, uglavnom zbog lošeg terena. Igrali smo u drugom poluvremenu sa trojicom napadača, što nam je odgovaralo jer imamo takve igrače, koji se snalaze u ofanzivnoj igri", dodao je Dijamant.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.