Džeko i danas ostao kući

Glavobolja za Fonsecu

Džeko i danas ostao kući

A. Čaušević

Prehlada Edina Džeke nije bezazlena, barem se tako čini. 

Fudbaleri Rome su danas nastavili s pripremama utakmice protiv Intera, a u trening kampu Trigorija nije bilo Džeke.

Kapiten bh. repezentacije i danas zbog visoke temperature nije bio u stanju trenirati pa je njegov nastup na Giuseppe Meazzi pod znakom pitanja.

Džeko je ostao kući s namjerom da se što prije oporavi, pa je neizvjesno hoće li pobijediti u ovoj trci s vremenom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prije polaska u Milano Paulo Fonseca će svojim izabranicima obaviti još jedan trening koji je planiran za sutra kada će se i znati hoće li Džeko igrati u petak ili ne.

Za sada je sigurno da će Vučica protiv Nerazzurra biti oslabljena za neigranje povrijeđenih Zaccapocste, Cristantea i Pastorea, a vrlo vjerovatno i Kluiverta.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi