Džeko i Miske ponovo u dresu Wolfsburga

Grafite planira oproštajnu utakmicu

Džeko i Miske ponovo u dresu Wolfsburga

Brazilski napadač Grafite želi organizovati oproštajnu utakmicu za navijače svog nekadašnjeg kluba, njemačkog bundesligaša Wolfsburga.

Grafite je na ovu temu već pričao sa trenerom Wolfsburga Felixom Magathom, koji je podržao ideju. Naime, plan je da se okupi šampionska ekipa Wolfsburga iz 2009. godine, zajedno sa reprezentativcima Bosne i Hercegovine Edinom Džekom i Zvjezdanom Misimovićem.

Wolfsburg je 2009. godine pokorio Bundesligu predvođen upravo trojcem Džeko, Misimović, Grafite, a danas nijedan od ova tri igrača ne nosi dres njemačkog kluba.

Džeko je prešao u Manchester City, Misimović je u moskovskom Dinamu, dok je Grafite u Dubajiu.

"Ponovo ćemo na tu temu pričati sa trenerom Wolfsburga Felixom Magathom, koji je već dao saglasnost za ovu ideju. Bilo bi lijepo ponovo u dresu Wolfsburga vidjeti Edina Džeku, Zvjezdana Misimovića ili Andreu Barzaglija. Mislim da bi se ova utakmica trebala odigrati negdje u decembru", rekao je Grafite.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.