12

Komentari (12)

Evropljanin
Oni su ušli u uži izbor..i ne moraju pobijedit..ali valjalo je ući u ovu konkurenciju. Ne mogu svi biti prvi 11! Ja ima čestitam na tome! Jer ovi iz Uefe ih ne bi sigurno stavili da nisu i više nego zaslužili!!! Vrijednije kad su ih oni odabrali nego mi jer smo mi subjektivni!!!
bosanac
1 hrvat nema srba 2 bosanca 1 slovenac i sta je sad hrvati da vam nije dalica ne bi ste vi nigdje a i dalic bosanac
Argentario
Nemaju nit jedan sanse u kakvoj bilo formaciji hahaha tu su fudbaleri koji su duplo vise effektivniji...
Ziky
naravno al hajde objasni to bošnji oni bi i vršajevića izglasali u tim
mer12
Nisu za Smrde i Rvate za ostale jesu... 8 golova i 3 asistencije Dzeko, koliko imaju vasi ?
Argentario
Bosanac sam ali moram da priznam da su messi neymar suarez mbappe Salah dybala bale cristiano pre jaka konkirencija za naseg dzeku... jos teze za pjanica su kante modric rakitic hazard pogba aj da budemo realni.. veliki kompliment za bosnu je da su an listi! Kako vidim nema nit jedan srbin hehehe
Benjamingst
Argentario-Ziky jedna te ista osoba.
Evropljanin
Bravo ljudi..mislim na Miralema i Dzeku..
Ziky
realno ni jedan nisu ni za klupe
mer12
jos niko da ovoj budaletini zove policiju , a koliko vidim ovom portalu odgovara ova budaletina koja je ocajna, usamjena i bjednik i jos psihopata
Benjamingst
Mer12 to je kriv Admin sto ovo sve pusta. I pitaju se sto Pjanic ili Dzeko ne zele da daju neki interviju... Svake ozbiljne webstranice nebi ovo dozvolile. Ali sportsport polako gubi popularnost.
Ziky
admin je moj rođak Čulić
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.