Džeko i Salihović u Vaartovom timu
Salihovića cijeni Holanđanin Vart

Nagradna igra njemačkog dnevnika

Džeko i Salihović u Vaartovom timu

Edmir Škorić

Njemački Bild organizovao je igru "Super Menager" za svoje čitaoce, pa su tako svi u mogućnosti za 8 eura učestvovati u njoj, prijaviti svoju momčad i zaraditi 100 hiljada eura. Svoju sreću okušao je i Vaart, koji je u tim svrstao Džeku i Salihovića.

Pravila su da svaki učesnik nagradne igre napravi momčad od 18 igrača čija cijena iznosi do 100.000 eura.

Svoju sreću okušali su i neki fudbaleri, a bivši igrač HSV-a Rafael van der Vaart u svoj je tim svrstao i dva naša reprezentativca.

Tako su mjesto u napadu dobili Edin Džeko i Hrvat Mladen Petrović, a u veznom redu Vaartove momčadi našao se naš drugi reprezentativac i član Hoffenheima Sejad Salihović.

Nekadašnji kapiten Bayerna Stefan Effenberg u vrh napada, uz Džekinog partnera Graffitea, postavio je i Vedada Ibiševića, našeg "zmaja" iz redova Hoffenheima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.