Džeko: Imam na stolu nekoliko ponuda

U razgovoru za njemačke medije

Džeko: Imam na stolu nekoliko ponuda

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i jedan od najboljih evropskih napadača Edin Džeko u razgovoru za njemački sportski portal Spox još jednom je rekao da je Milan njegov najdraži klub, te je priznao da na stolu ima nekoliko ponuda.

"Milan je moj najdraži klub i zbog toga me često povezuju sa Rossonerima, no to ne znači da ću od naredne sezone igrati za njih", rekao je Džeko u razgovoru za Spox.

Na pitanje da li će možda i naredne sezone nositi dres popularnih Vukova bh. "dijamant" je odgovorio:

"Već imam nekoliko ponuda tako da ne znam da li ću i naredne sezone nositi dres Wolfsburga. U Njemačkoj je lijepo igrati i Bundesliga što se tiče atmosfere na stadionima ne mora biti zavidna ni jednoj, pa ni engleskoj ili španjolskoj."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.