Džeko, ipak, blizu Milana
Sve je još obavijeno velom tajne

Prema La Gazzetta dello Sport

Džeko, ipak, blizu Milana

Čini se kako će se prelazak našeg dijamanta Edina Džeke u redove Milana ipak realizovati. Ovo je na neki način potvrdio i direktor Wolfsburga Jürgen Marbach koji je za La Gazzetta dello Sport istakao: 

»Za Džeku je do sada isticano da nije na prodaju. To nije tačno. Bh. fudbaler je spreman za odlazak, sada je samo pitanje samo hoće li se sve strane dogovoriti.»

Ono što još nije definisano i što je jedina kočnica su novci koje bi Wolfsburg inkasirao.
Ipak, iz kluba su se na kraju oglasili.

«Džeku možemo prodati Milanu ukoliko nam donesu 30 miliona eura odštete», saopšteno je iz Wolfsburga.

Na potezu je Milan, odnosno Adriano Galliani koji planira uskoro put sjevera kako bi dijamanta doveo u klub za koji Džeko navija od malih nogu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.