9

Komentari (9)

king11
koliko ide iz grupe direktno na EP
DeroVolk
Harisss
Nasi strucnjaci i sportski radnici pred zrijeb govoree da nije bitno kakvu cemo grupu dobiti jer danas svi igraju fudbal. A kad smo dobili solidnu grupi onda sto ovo , sto ono. Pogledajte druge grupe.
Jadnimi
Vratite Mesu, on zna kako sa Grcima
Krivaja Zavidovići
Najbitnije je da svi naši fudbaleri u prvom redu budu zdravi, da se Kolašinac oporavi i konačno zaigra i da Prosinečki i Begović zakopaju ratne sekire. Grupa nije pretjerano teška, ali nije ni jednostavna. Italijani nisu jaki kao nekad, ali pošto su propustili SP, učiniće sve da ne propuste još jedno veliko takmičenje. Grci tvrdi, teško daju golove, ali još teže primaju. Takođe ne treba podcijeniti ni Jermeniju pogotovo na njihovom terenu. Dalek put plus 4-5 nezgodnih internacionalaca predvođenih Mihtarjanom znaju napraviti mnogo problema i najjačim repkama...
Benjamingst
Kad procitam nezgodnu grupu, pomislim Rumunija, Turaka... a ne Finska i Grcka. Ako se ove grupe bojimo onda smo luzeri.
Seva1956
Kakvi talijani.Ljilani su najjači u grupi J. Momentalno imamo bolju repku od njih. Trenutno ih vadi odbrana sa Kjelinijem. Edin iMire će otključati i njihovu bravu. SRETNO LJILJANI !!!!
Ibro
Grci ce samo trcati za Duljevicem
Naser
kakvi grci..ovaj put im je hatma
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.