"Džeko je među pet najboljih napadača"

Kreator igre Wolfsburga, Diego

"Džeko je među pet najboljih napadača"

Veznjak Wolfsburga, Diego Ribas da Cunha nakon povratka u Bundesligu rekao je kako je ona mnogo bolja od Serije A, te je pohvalio svog timskog kolegu, našeg reprezentativca Edina Džeku.

Diego je imao izlet u Seriju A, gdje je jednu sezonu nosio dres Juventusa, međutim vratio se razočaran u Bundesligu, ovaj put u Wolfsburg.

"Mislim da je Bundesliga dosta bolje izbalansirana od Serije A. Od infrastrukture, stadiona, do navijača, sve to odstače od talijanskog prvenstva", kaže nekadašnji igrač Santosa, Porta, Werdera i Juventusa, koji je iskoristio priliku i da pohvali našeg reprezentativca Edina Džeku, rekavši:

"Uvjeren sam da je on među pet najboljih napadača na svijetu. Mislim da će ostati u Nemačkoj", kaže 25-godišnji kreator igre Wolfsburga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.