Džeko: Kući možemo pobijediti svakoga

Dijamant blistao protiv Hoffenheima

Džeko: Kući možemo pobijediti svakoga

Jedan od najboljih napadača na svijetu, Edin Džeko, jučer je protiv Hoffenheima po šesti put ove sezone postigao dva gola i potvrdio svoju svjetsku klasu.

Više i nije neka vijest kada Džeko postigne gol. Sjajni napadač još uvijek aktuelnog prvaka Njemačke Wolfsburga i reprezentacije Bosne i Hercegovine dva puta je pogodio mrežu Hoffenheima i bio igrač utakmice u kojoj su Vukovi slavili uvjerljivu pobjedu rezultatom 4:0.

Nakon susreta Džeko je djelovao zadovoljno, ali, poput svakog velikog profesionalca i oprezno.

"Kada igramo kod kuće možemo pobijediti svakoga. To smo u više navrata i dokazali", kaže Džeko, koji se potom osvrnuo na predstojeći duel Evropske lige koji Wolfsburg igra sa Fulhamom.

"Možemo pobijediti Fulham, ali da bi se to i ostvarilo, moramo odigrati sa 100% snage. Nikako drugačije neće ići", rekao je naš reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.