Džeko načelno dogovorio sa Juventusom!?

Stara dama nudi i Diega

Džeko načelno dogovorio sa Juventusom!?

Kako tvrde italijanski mediji, reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko postigao je načelni dogovor sa Juventusom u koji bi trebao preći u naredne dvije sedmice!

Ostalo je još da cijenu dogovore predstavnici Wolfsburga i Juventusa.

Iako Wolfsburg ne želi pustiti Džeku za manje od 40-50 miliona eura, Juventus je izgledao našao način ponudivši Vukovima svog Brazilca Diega plus 28 miliona eura u zamjenu za Džeku.

Nije tajna da u Wolfsburgu žele vidjeti Diega u svojim redovima, te je ta činjenica najvjerovatnije smekšala čelnike njemčake ekipe.

Čelnik Juventusa Giuseppe Marotta održaće do kraja sedmice sastanak sa svojim kolegom Dieterom Hoenessom kako bi se pregovori privleli konačno kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.