"Džeko nam je potreban, kao i mi njemu"

Hoeness za njemačke medije

"Džeko nam je potreban, kao i mi njemu"

Adnan Beganović

Kako sada stvari stoje bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko i u narednoj sezoni nosit će dres Wolfsburga. Čelni ljudi kluba donijeli su takvu odluku, te su na taj način zaustavili sve špekulacije vezane za ime novog kluba našeg reprezentativca.

Međutim, njemački mediji su željni senzacije, objavili navodnu Džekinu izjavu u kojoj on prijet nezalaganjem, no istu je Dijamant demantirao na službenim internet stranicama kluba.

Danas se prema pisanju njemačkih medija oglasio i Dieter Hoeness koji je rekao:

"Džeko je profesionalac i očekujem da će se tako ponašati. Nama je Džeko potreban i zato smo odlučili odbiti sve ponude za njega. Međutim, i mi smo potrebni njemu tako da ne postoje nikakve šanse da se ponaša nonšalanto u našem okruženju."

Podsjetimo, Džeko s Wolfsburgom ima važeći ugovor do ljeta 2013. godine, a već neko vrijeme povezuje se s Juventusom i Manchester Cityjem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.