Džeko navija za Hrvatsku, Englesku i Njemačku

Poželio sreću na Euru saigračima iz Citya

Džeko navija za Hrvatsku, Englesku i Njemačku

Danas je počelo fudbalsko prvenstvo Evrope na kojem, nažalost, neće biti fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Napadač Manchester Citya i reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko, iako neće igrati u Poljskoj i Ukrajini, kaže kako će navijati za tri reprezentacije.

 

"Navijam za tri ekipe na ovom Euru. Hrvatska, Njemačka i Engleska. Nadam se da će neko od njih osvojiti naslov prvaka Evrope", poručio je Džeko putem Twittera.

 

Džeko je također poželio sreću svojim saigračima iz Citya koji će nastupiti na Euru: Joe Hart, James Milner, Joleon Lescott (Engleska), David Silva (Španija), Mario Balotelli (Italija), Samir Nasri i Gael Clichy (Francuska) i Nigel De Jong (Holandija).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.