Džeko: Nismo smjeli izgubiti, ali puno je bodova u igri i nema predaje

Dijamant nakon poraza od Italije

Džeko: Nismo smjeli izgubiti, ali puno je bodova u igri i nema predaje

E. Škorić

Edin Džeko bio je strijelac jedinog gola za BiH u porazu u Torinu.


BiH reprezentacija je poražena iako je vodila protiv Italije, te je u još težoj situaciji jer je imala dva uzastopna poraza.

"Gora nije mogla biti, ali mislim da smo odigrali veliku utakmicu, no isto tako mislim da nismo smjeli izgubiti. Računali smo da ćemo imati više bodova, ali danas svi igraju lopte. Puno je utakmica do kraja, puno bodova u igri, sigurno da će nam faliti i ti bodovi protiv Finske. Moramo je dobiti kući, dobiti u Grčkoj...", izjavio je Džeko, pa je dodao:

"Neriješen rezultat bi bio najrealniji. Taj jedan bod bi nam puno značio, ali nema predaje. Vjerujem da će naredne utakmice biti bolje".

Top Komentari

Rajvosa2019
Lafcino veceras si bio opet onaj stari
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi