Džeko očekuje puno Koševo

Dijamant priželjkuje pobjedu protiv Gane

Džeko očekuje puno Koševo

Najbolji strijelac Bosne i Hercegovine u proteklim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, Edin Džeko, taboru reprezentacije se priključio nešto kasnije.

Kao i ostatak Zmajeva, napadač njemačkog prvaka Wolfsburga smatra da je BiH dobila protivnika po mjeri u ovoj prijateljskoj utakmici.

"Biće ovo dobra premijera u novom ciklusu za nas. Gana je jak protivnik, čiji su igrači zaista vrhunski i očekujem pravi spektakl", rekao je Dijamant.

"Nadam se da ćemo odigrati onako kako znamo, te očekujem da na Koševu sve tribine budu ispunjene. Mnogo nam znači podrška navijača, pa se nadam da će i oni u što većem broju doći u srijedu na Koševu, da, nadam se, zajedno proslavimo pobjedu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti